Tuesday, October 12, 2010

Var är Runar?

Powered by FeedBurner
Abba-Frida eller Frida Reuss som hon egentligen heter har hamnat i trångmål med ett kinesiskt influerat kvacksalveribolag.

I Jönstorp några mil från Hörby ligger Qigontemplet Yangttorp, anläggningen ägnar sig förutom av att driva kursgård åt att öva lite karatesparkar eller vad det kallas på kinesiska, samt att driva hotell enligt traditionell kinesisk modell.

Nu är det så att Frida anser sig ha lånat ut mer än 45miljoner till det kines-influerade kvacksalveribolaget det anser dock inte Qigong-läraren Master Marcus Bongart.
Han anser istället att det var en gåva.

Och helt plötsligt har man hamnat i en situation där Runar i normala fall brukar vara inblandad.
För hur var det nu för några veckor sedan med den obetalda hyran för baptisthuset?
Ingen hyra betald på över ett halvt år men Runar menade precis som Master Marcus Bongart tycks göra, fast det här handlar om en oavsett högre summa, att det hela var ett gåvoavtal och så är det bra med den saken.

Törs man misstänka att det finns en massa charlataner i samhället som lever gott på de godtrogna. Eller har vi tvärt om i Reinfeldts hårda Sverige nyktrat till och avsagt oss allt navelluddsspektakel?

Ser man på TV4+ verkar det inte så eftersom charlatanerna med Terry Evans i spetsen går runt och funderar över sina manus mellan reklampauserna.

Man får i alla fall hoppas att såväl baptistförsamlingen som Anna-Frida får sina pengar tillbaks.

Expressen
SvD

No comments: