Thursday, November 29, 2012

Moderat politiker misstänkt för misshandel

Powered by FeedBurnerVittnen berättar om en renodlad skräckfärd, när en moderat riksdagsman utövade sprinterlopp full som en alika med en bebis i barnvagn. Flera gånger höll moderaten på att ramla omkull och därmed också välta ut sitt eget spädbarn mot asfalten.

Dessutom skall den moderata riksdagsmannen ha blivit påkörd flera gånger och när till sist en ordningsvakt reagerade fick hon höra diverse fyllesludder från nymoderaten som vid det laget agerade väldigt hotfullt med en halvdrucken vinflaska inom räckhåll.

Detta med ett antagligen skräckslaget barn i vagnen.
Hur det skulle ha slutat om inte någon med civilkurage stoppat färden går bara att spekulera om. Men om vittnesmålen stämmer så var mannen en fara för både sig själv och barnet.

Riksdagsmannen slog därefter under ett flyktförsök den kvinnliga ordningsvakten med sin mobiltelefon (grov misshandel med tillhygge) åtskilliga gånger på vänster arm så att den började blöda. Kvinnomisshandeln förklarade den moderate riksdagsmannen, som ett sätt att försvara sig mot nazister, eller om det nu var sverigedemokrater beväpnade med järnrör.

Den moderate riksdagsmannen, vilken sedermera helt naturligt kom att misstänkas för misshandel av ordningsvakt, sade sig efter tillnyktring i polisens fyllecell ha upplevt en "kombination av skräck, panik och alkohol" när han så abrupt stoppades efter en trevlig vinafton där promillehalten helt uppenbart inte var något hinder, då han ju hade barnvagnen att stöda sig emot när han med hög fart raglade iväg hemåt.

Naturligtvis lades hela utredningen ner trots mängder av vittnen samt en sönderslagen ordningsvakt.

Så typiskt svenskt, eller hur?

Den misstänkte kvinnomisshandlaren kom för övrigt snart tillbaks in i värmen hos moderpartiet och besitter idag en tung post. Inte mycket nolltolerans där inte.No comments: