Thursday, December 17, 2009

Grabbarna från Israel räddar Sverige

Läser något förvånad i dagens SvD att intresset för att avsätta vår regering vid nästa val inte bara är en inhemsk företeelse.
En politisk kampanjmakare från det stora utlandet har också engagerat sig i frågan, och med en kolumn i den Israeliska dagstidningen Yedioth Ahronoth föreslår han att de bästa politiska kampanjmakarna skall skickas in i den svenska valrörelsen.

”Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen att åsamka killarna i Sverige riktig politisk smärta”, säger Michael Fenenbock och menar att Reinfeldt och Bildt ska få betala ett pris för att de uppenbarligen inte korrelerar med Israels intressen gällande huruvida Jerusalem skall vara huvudstad i Palestina eller inte.

"Den 19 september 2010, det är måltavlan. Skicka in de bästa politiska kampanjmakarna i världen till Sveriges valrörelse. Låt Reinfeldt och Bildt betala ett pris", föreslår han vidare och konstaterar också att Carl Bildt är snarlik den ryske mångsysslaren Rasputin.

Där ser man.
Bildt retar inte bara upp ryssar, nu ger han sig på Israelerna också.
Snart får väl regeringen släppa ut Per Ahlmark för att normalisera relationerna.
Eller har folkpartiet satt munkavle och tvångströja på honom för evinnerlig tid?

Det är annars onekligen en intressant tanke att Carl Bildt på egen hand skulle fixa oppositionens valrörelse med sina klavertramp.

Själv funderar jag på att kontakta den där Michael Fenenbock och fråga om det bara var mycket snack och lite verkstad eller om han har något konkret att komma med?
Jag menar sossarna lär ju inte göra det.

Det vore annars något alldeles utmärkt om oppositionen kunde matcha alliansen som med en valbudget runt femtio till hundra miljoner kronor mer än vad de rödgröna någonsin kan hosta upp har råd med i princip vad som helst.
Det är aldrig lätt att helt uppskatta borgarnas tillgångar i och med skumraskaffärerna som sker i det fördolda med "Tornet".
Moderaterna vägrar som bekant att redovisa dem.

Så...
Varmt välkomna grabbar!

Och tack så mycket Carl Bildt.

SvD

2 comments:

Unknown said...

Det är länge sedan jag hörde av Per Ahlmark. Jag misstänker att han numera är grönsak och sitter inlåst på någon geriatrisk klinik?

Erika said...

Säger du, jag funderade just på vad den glade atombombsivraren sysslar med i dag?
Men det du skriver verkar som en logisk följd på karriären.