Thursday, July 1, 2010

Moderatpolitiker fast i kokainhärva

Ren girighet drev den skånske Moderatpolitikern till att pumpa ut kokain i Malmö med omnejd, och han riskerar nu upp till tio års fängelse för detta tilltag.
Hela processen följdes av den amerikanska polisen som bland annat använt sig av spårsändare efter att ha blivit övertygade om att mannen smugglade narkotika.

En svensk bilhandlare bosatt i Florida riskerar upp till fyrtio års fängelse på grund av att det var han som packade bilarna fulla med narkotika som Moderaten sedan tog hem..
Och samtidigt som polisen slog till i Florida gjordes också ett tillslag mot den Moderata politikern i Malmö när  han kommit hem med en av de preparerade bilarna.

Vid det laget hade redan den tyska polisen ersatt kokainet med mjölpåsar.
Moderatpolitikern som bedrev egen bilfirma så väl som narkotika kartell måste vid det laget förstått att man inte får göra vad man vill.
Inte ens som Moderat.

Mannen i Florida hade redan då erkänt handeln med kokainfyllda bilar.
Hur mycket som förut förts in tack vare den giriga Moderatpolitikern och hans kumpaner vet man ännu inte omfattningen av, inte heller hur ungdomar kan ha skadats och blivit beroende tack vare bilhandlaren, men Moderaten och hans liga har hanterat tiotals kilo av varan.

KVP

No comments: