Monday, October 4, 2010

Sandlåda

Powered by FeedBurner
Claes Arvidsson som jag av någon anledning alltid förknippar med mullvaden i det "Susar i säven" har skrivit ett opinionsinlägg i sandlådeklass.
han väljer att som ett trumpet barn sura över att Mona Sahlin i sin fulla rätt, representerande det största partiet  därför borde få ha talmannen Kent Härstedt som representant i riksdagen.

Arvidsson visar dock med illa dold motvilja att det i stället borde vara det största blocket som  skall ha talmansposten, i det här fallet glädjeämnet Per Westerberg.

Med hänvisning till att Björn von Sydow tidigare gjort en Bästerberg och vägrat sitta talman med motiveringen att han inte vill bli vald med "Sverigedenokraterna i ryggen" sitter han väl hellre hemma med sin feta riksdagspension och petar tånaglarna.
Bästerberg i sin tur sitter nog som Pippi Långstrump och räknar bidragspengar.
Högavlönad givmildhetsordförande som han är.
Aldrig att jag skulle skänka några pengar till rödakorset..aldrig.
Mycket hellre till röda halvmånen där pengarna kommer rätt och inte i någon girgbuks ficka.

Kent Härstedt är en långt mer kompetent person än Per Westerberg och borde därför under alla omständigheter sitta talman i stället för dem glade moderaten.

Men sandlådestrategin förnekar sig inte.
Mullvaden kverulerar vidare om de djupa orättvisor som nu uppstått tack vare SD's maktposition.och naturligtvis hackar han på Mona Sahlin.

Är det föresten fler än jag som känner det som om snarare socialdemokraterna vunnit det här valet.
Reinfeldt med sin nya regering har inte en chans att bryta sig genom sosseriet.
Valrörelsen fortsätter därmed trots att valet i teorin borde vara avgjort.

SvD

No comments: