Thursday, May 3, 2012

Sockersött

Powered by FeedBurner


Små barn med vänsteranknytning bankade på piñatas föreställande regeringsföreträdare och godis ramlade frikostigt ned på marken.

Någon har med stor möda ansträngt sig för att barnen skulle få det riktigt kul, allt med en pedagogisk touch.

Man lär alltså barnen att det inte spelar någon roll hur människor är på utsidan, de må se ut som Fredrik Reinfeldt eller hon den där Centerpartisten, innerst inne är de ändå söta som spunnet socker.

Det finns ett rent kärleksbudskap inbyggt i förfarandet som man inte är van vid från Vänsterns håll...man får väl anta att det beror på partiledarbytet där självaste Jesus har tillträtt i reinkarnationen av Jonas Sjöstedt.

Otack är dock världens lön.

Hon den där Centerpartisten känner sig stött och kränkt över att små barn försökt få fram det söta inuti henne. Hon vill inte alls tillstå att det skulle kunna finnas något sådant.

Fredrik Reinfeldt som också blev bankad på vill inte säga någonting. Men det vet ju alla vad han tycker om kåmmunister.  

Själva roar sig Moderaterna med att äta negertårtor och då måste de ju mena att negrerna är söta som socker precis som vänsterbarnen menar att borgare är det?

Vi ser symboliken som det sköna och de enda som oroar sig är tandläkarna för det har blivit en himskans massa godisätande bland politiker och deras barn på sistone.

1 comment:

Anonymous said...

Jag skulle hellre se lite lerduveskytte med kommunister avbildade på lerduvorna.