Thursday, August 2, 2012

Stackars avvikare

Powered by FeedBurner


Att vara annorlunda till sin läggning är inte helt enkelt.
Det tycks finnas hur många välmenande elitister som helst och alla har sin egen uppfattning om hur verkligheten bör vara beskaffad.

Hbtqrörelsen har blivit som ett slags turnerande cirkussällskap med freaks, valsandes runt i media.

Rörelsen är offer för andras ambitioner och därmed fråntagen förmågan föra ut sin eget kärleksbudskap till den vanlige Svensson.

Än är det någon kristdemokrat som lismande gör ett uttalande som till sist ändå utmynnar i att vi behöver ett samhälle med normer. Eller också är det moderater som slår knut på sig själva i iver att vara politiskt korrekta. Så har vi Stefan Löwfen som uttalade sig om smittskyddsplikten.

Han tycker det är helt ok att inte meddela sin partner om man har exempelvis HIV.

Jag vet inte om någon har tänkt på det.
Men är det inte så att makteliten, allt från politiker till kulturskribenter behandlar hbtqarna som om de vore något slags institutionaliserade retards?

Alla har en åsikt om hur människorna inom spektrat skall leva och vilka friheter de bör få ha.
Nu slåss eliten dessutom om i vilket politiskt fack man skall placera alla dessa människor som väl snart slutar tro på kärleken som ju ingen talar om i alla fall.

Hur kränkande är det inte att bli placerad i fack av någon politiker, eller kulturskribent bara för att man älskar på ett för dem annorlunda sätt?

Det vill säga den springande punkten.

Alla dessa politiker och debattörer, nämner de för en enda gång ordet "kärlek" när de talar om att "de där" bör få vara så eller göra så??

Diskussionerna hamnar någon annanstans och det är där jag menar att allt blivit förvridet och fult. Som ett turnerande cirkussällskap. Annika Lantz med löskuk kan gott få symbolisera allt.

Jag påstår att det som är äkta och därmed skört slås i spillror av alla dessa posörer som bara vill få uppmärksamhet eller driva en politisk agenda.

Det är dags att ta tillbaka initiativet och visa att kärleken är oantastbar både politiskt och kulturellt.

Kärlek är kärlek och som sådan lyser den alltid i sin renaste form.
Låt inte charlatanerna lura i dig något annat.

SvD
SvD
SvD

2 comments:

Anonymous said...

Det normlösa samhället är en illusion. Jag är säker på att många Pride anhängare inte skulle gilla att tex en 78-årig man hånglar med en 19-årig kvinna. Trots att det inte är olagligt på nåt sätt. Eller att en 58-årig kvinna går hand i hand med en 18-årig kille. Inte olagligt alls. Men det skulle höjas på ögonbryn. Däremot skulle en 78-årig man och en 19-årig kille eller en 58-årig kvinna med en 18-årig dito kanske passera för det är ju HBTQ...

joakim said...

Sant man är den man är skit samma i politik och annat elände.