Wednesday, September 26, 2012

Arma hjon

Powered by FeedBurner
Socialdemokraterna vill få bort det eländiga Fas3 och det hedrar dem naturligtvis otroligt mycket.

Människor förtjänar så mycket bättre, och det är självklart att man skall få ha ett riktigt arbete att gå till istället som för nu, bara bli utnyttjad.

Kristdemokraterna däremot tror sig ha funnit sanningen och ljuset om dessa ofrivilliga hjon..

Så här skriver en Kristdemokrat som kallar sig för Penilla Gunther angående Socialdemokraternas utspel i frågan.

"Att lova alla i Fas 3 ”riktiga jobb”, alternativt utbildning, låter bra men har flera brister. Det första handlar om arbetsgivarna, både offentliga och privata, som måste ställa upp och ta emot personer med någon form av arbetshinder. För många personer finns det nämligen specifika anledningar till att de har kommit till Fas3. Sociala, fysiska eller psykiska problem kan ha gjort att möjligheten att komma ut på reguljära arbetsmarknaden varit svår."

Se där.
Det var ord och inga visor.
Här handlar det om personer och inte människor.

Dessa "personer" är icke längre att anses som giltiga på en arbetsmarknad vilken systematiskt nobbar socialt psykiskt eller fysiskt funktionshindrade.

Och de Nya Moderaterna som hela tiden sagt att det bara handlar om lata människor som vägrar skaffa sig riktiga jobb och därmed sinkar arbetslinjen.

Skall bli intressant att få höra fler sanningar.

SvD

1 comment:

Anonymous said...

Ja det blir värre och värre...! Det enda brott de flesta i Fas 3 har begått är att de är över 40 år. De FLESTA har inget funktionhinder. Vad ligger det för politiska intressen bakom denna äckliga propaganda från Alliansvännernas sida. Detta måste upp på tapeten nu. Forna Sovjet gömde också många oliktänkande på detta sätt. Man sjukförklarade osv. De jag möter om dagarna i Fas3 är högutbildade utan funktionhinder. Kanske lite obekväma bara eftersom de är över 40 och säger sanningen.