Wednesday, March 31, 2010

Gamla är fritt villeberåd

En sjuttiottaårig kvinna slås brutalt ned vid en parkeringsplats och avlider i stort sett mitt framför ögonen på sin make.
Asfalten formades röd av rännilar från den döda kvinnans sönderslitna blodkärl och det går inte att ta miste om med vilken glädje och entusiasm  kvinnan blev ihjälslagen.

Våldsverkarna skryter säkert redan om händelsen, filmat med mobilkamera, och de är sådana tuffingar.
Nu får de tack vare tilltaget sannolikt ligga med varenda fjortis.

Facebook grupper har säkert bildats till deras försvar, tusentals människor som tyckte att de var coola.

Upprinnelsen sägs vara att den gamle mannen tutat åt missdådarna vid en parkeringsplats.
Precis som gamla människor gör när de känner sig oförrättade.
Kanske sket missdådarna i högerregeln eller nonchalerade att blinka....skit samma.

Mannen blev omedelbart attackerad, slagen, mer blod och kvinnan skyndade till mannens hjälp,
Runt om stod redan gamflocken där, de som ville se vad som skulle hända.
Kvinnan sprang alltså till sin blodiga makes hjälp, nästan åttio år gammal.

Därmed blev också kvinnan överfallen, mer blod flöt,

Polisen har satt tio man på fallet.
Skattebetalarnas pengar.
De säger, som på polisers sätt att de gör allt för att lösa fallet vilket i praktiken innebär navelluddspetning och fika pauser..

Den Svenska polisen är jämförelsevis den värdelösaste på den här planeten.

Någon fick ta med en skurborste och ta rätt på blodet som fläckat en parkeringsplats röd.

Stackars gamla par.

DN

SvD

10 comments:

Tomas F said...

Varför vill ingen presentera signalementet på mördaren så att det åtminstone finns en chans att hitta honom snabbt? Kan det möjligen vara för att det är en livstidsförsörjd kulturberikare?

Anonymous said...

Något vi får räkna med i det nya Sverige med alla spännande nya kulturer... Sök på Internet så får du signalement på att gärningsmannen var utlänning. Varför skall ens polisen leta efter honom? Skit samma, även om polisen får fast honom får han antagligen 75 timmars samhällstjänst. Nere i hemlandet hade de hängt honom på torget direkt efter fredagsbönen.

Erika said...

Vad man lugnt kan konstatera är att vi i Sverige inte har som tradition att slå ihjäl gamla människor för att de tutat med bilen vid en förargad trafiksituation.

Fan, häng dem i närmaste träd åldringsskändarna.

Undrar hur skönt det kändes för ofärdsmannen när den gamla kvinnans blod skvätte runt knogarna alltmedan den förtvivlade svaga mannen stod brevid och grät.

Förbannade kryp som ger sig på gamla.

Anonymous said...

En del undrar varför de inte går ut med något signalement. Jo, därför att man i vårt land inte får peka ut någon invandrare - för tar man bladet från munnen och säger vad alla tänker då är man plötsligt rasist. Bor själv i Landskrona och sannolikheten är >95% att detta var en invandrare, eftersom de svarar för i stort sett all brottslighet i vår kära stad. Det är fruktansvärt att vårt land ska brutaliseras på detta sätt. Det är inget fel på invandrare generellt men att inte våga diskutera problemet med den höga brottsligheten bland invandrare är barockt. Jag tror att eftervärlden kommer att döma oss hårt som decennierna då Sverige förvandlades till ett gangstersamhälle. Det är tokvänsterns utopiprojekt - naivt generös invandring, tycka synd om brottslingar och strunta i brottsoffer - åtminstone så länge brottsoffren är vanliga hederliga medelsvenssons (s k "kapitalister" och därmed mindre värda enligt vänsterns sätt att se). Vänstern och dess oproportionerliga dominans inom journalistkåren bär en stor skuld till detta moras i vårt land.

Anonymous said...

bla bla bla... skylla allt på invandrana innan ens signalementen kommit ut..alla är poliser så länge man kan bilda en blattemobb! Patetiskt!

Och så är ju alla invandrare lika skylldiga...fan väx upp! Idoiter är Ni alla....patetisk!

Anonymous said...

men visst behöver Ni svenskar kulturberikare... mördare vet jag dock inte!

Erika said...

Ett gott råd är att sluta skylla på "tokvänstern"
Det är inte dem som under hela fyra år snart bara importerat och importerat.

Och har du glömt Vilks debatten för ett par år sedan då Reinfeldt kohandlade med mullor både till höger och vänster.
De kröp in i ett tält och kom alla ut som kalifatets vänner.

Inga fler dockor av Reinfeldt brändes.

Vad "tokvänstern" till skillnad, mot vad Alliansen gjort, är att ta emot de invandrare som kommit hit.
Betraktat dem som människor och gett dem ett värde.

Moderaterna vill inte ha några sådana vänskapsförbindelser.
De vill ha konflikt för kapitalet tjänar på osämja.

Därför sitter det fullt av moderater unga som gamla och hetsar på nätet för att få en splittrad befolkning.

Anonymous said...

Bytt ut feige svenske og norske politikere og send ut alle muslimer. Islam er den feigeste, mest hatefulle og tvers igjennom sykeste kulturen i verden. Det viser de konstant verden rundt og har vist oss i Norden til overmål. Islam er hodeinnhold og ikke rase. Muslimer er ekstremt overrrepresentert i all vold. Uten muslimer hadde vi i Norden ikke hatt integrasjonsproblemer og få voldsproblemer. Det er realiteten!

Anonymous said...

Landskrona (40% invandrare, mycket kosovoalbaner), mörkhyad, vag beskrivning av misstänkte GM i media... Man kan ju dra sina slutsatser.

Patetiskt av alla tidningar som konsekvent vägrar att skriva det rätta signalementet på gärningsmannen! Vad är det för mening med att ljuga om signalementet, vill tidningarna inte att gärningsmannen grips? Tror dem inte att folk vid det här laget har lärt sig vad det handlar om så fort som dem mörkar viktig information om gärningsmän för allmänheten?

Pontus said...

Anonym 13.36: Signalementet är redan ute. Det som starkt bör ifrågasättas är varför medierna endast har gått ut med den del som skulle kunna gälla svenskar.

http://politisktinkorrekt.info/2010/03/31/parkeringsmisshandeln-kvinnan-dod-jakten-pa-gm-prio-1/
"Gärningsmannen, 20-30 år, försvann i en mindre, röd, tvådörrars röd Mazda 323 med tonade rutor där bak, av äldre sportbilsmodell. Han är mörkhårig och utlänning. Detta är bekräftat av yngre anhöriga som pratat med de äldre som vakat vid Ingers sida."

Tänkandet är inte din starka sida, va? Djävla nolla.