Thursday, April 1, 2010

Ännu en gång

Nu tycks det som om ännu en trafikincident inträffat där skottlossning varit involverat.
Eftersom uppgifterna för tillfället är mycket knapphändiga talas bara om att någonting spårat ur och att två personer skottskadats.

Det är väldigt rörigt på platsen och polispatruller söker efter en silvergrå personbil som avvikit från platsen.

Det verkar som om det börjar bli en dålig ovana att lättkränkta personer beväpnar sig i händelse av att någon incident kan kräva att lite blod spills, och fegare kan väl inte ett samhälle bli.

Samtidigt som det tidigare fallet med den ihjälslagna åldringen, finns det uppenbarligen fler livsfarliga människor på vägarna och det märkliga är att inga blickar riktats mot dem förut.

En man som är kapabel till att mörda borde rimligtvis för länge sedan fått myndigheterna på sig.
Än mindre borde han få ha tillgång till bil och körkort.

En man som skjuter omkring sig finns sedan tidigare i polisens register, det är inga dunungar.

Vad som retar mig så till den milda grad att jag frångår mina egna moraliska principer är att det i det förra fallet var gamla människor som for så illa.
Någons älskade mormor eller farmor.
Gamla människor som förtjänat ett bättre slut på sin levnad än att slås ihjäl av någon psykopat som totalt missbedömt människans frihet i det här av egoism präglade liberala fiaskot.

Det värsta är att det knappast hjälper med fler poliser.
Hatet, föraktet och likgiltigheten sitter i missdådarnas huvud.

Hur får man slut på något sådant?

SvD

DN

13 comments:

Magnus said...

Jag undrar om media ännu en gång ska mörklägga gärningsmannens/-männens signalement om det visar sig vara invandrare. Tyvärr tror jag att vi får vänja oss vid denna typ av kriminalitet om vi inte gör något drastiskt.

Svensken har blivit en fjolla som låter sitt land förstöras mer och mer.

Kent said...

Välkommen till det nya Sverige. Det är det här politikerna jobbat så hårt för under de senaste 30 åren. Och de fortsätter än idag, med sina huvuden inkörda i sina egna rövhål. Döva, blinda och naiva som småbarn.

Anonymous said...

Hur man får slut på något sådant?

Stäng gränserna så vi inte importerar ännu fler problem. Vilken är den gemensamma nämnaren i nästan alla sådana här fall?

Anders said...

Man bara skakar på huvudewr över alla svagsinta politiker som i 40år importerat detta problem - och sen har magen att prata om att det alla är svenskar och att dessa problem därmed är svenska. Visst problemen är våra - och då ska vi lösa det också! Ut med alla som kommit utan id-handlingar eller har ljugit eftersom alla beslut är fattade på oklar grund till förfång för arbetande svenskar, ut med alla anhöriginvandrade - hur kommer det sej att familjetillhörigheten ger automatisk PUT? Lätt att vara generös med andras skattepengar! Omvandla alla PUT till UT. De som kommer på asylmeriter skall omprövas minst årligen. Upphör asyl-skälen skall även asylen upphöra.

Anonymous said...

Kombinationen Norsborg/Fittja/handeldvapen/trolig BMW talar onekligen i en viss riktning.

Hur man löser problemet ?

Betydligt knivigare då det är svårt att massutvisa folk som fått medborgarskap, man måste helt enkelt vänta tills man har något på de som är tokiga nog att ställa till sånt här. Dessutom gissar jag att gentlemännen i den grå bilen är andrageneration.

johan said...

jaså, jag hittade till de trångsyntas lilla krypin. då går jag fort härifrån för ni verkar ju helt dumma i huvudet.

patrick said...

jaså, jag hittade till de trångsyntas lilla krypin. då går jag fort härifrån för ni verkar ju helt koko i kolan.

Anonymous said...

På med kåporna nu, gubbar!

Anonymous said...

Visst johan alias patrick - stoppa fingrarna i öronen, knip ihop ögonen och sjung nananana... högt och ljudligt så försvinner problemet.

Anonymous said...

Just någons farmor var ju med (och i hög grad fortfarande gör)och röstade fram dessa kära politiker som sett till att vi har denna kulturberikande "Zlatan"-befolkning. Den de är så stolta över. Samma Zlatan-befolkning som kommer lösa alla framtida problem med åldrande befolkning. Nja jag är skeptisk...../Dr Dengroth

Kapten Klänning said...

Var någonstans i Mellanöstern har dom skjutit någon på en motorväg???

William said...

Tror du fått det där om liberalism om bakfoten, det är i kommunistiska länder man slår ihjäl folk. (I mängder dessutom.)

Erika said...

Man slog ihjäl och fängslade människor i moderaternas idolprojekt Chile också. Och man har dessutom fört tre krig med liberalismens förtecken. Irak och Korea...i Vietnam napalmbesprutade man folket, för att inte tala om agent orange, det beryktade avlövningsmedlet.
Song my?
Och hur var det med Rhodesia och gamle Ian Smith, understödd av liberaler.