Thursday, December 16, 2010

Ingen gris på våran dörr

Powered by FeedBurner

Sverigedemokraten Levi Klausen har lyckats med konsstycket att bli utesluten ur sitt eget parti på grund av en djupt rotad antiislamistisk hållning.
Märkligt kan tyckas med tanke på att så gott som hela partiets samlade värdegrund verkar vila på denna djupt fundamentala hållning gentemot de korannyttjande.

Gränsen gick tydligen när han började blanda in svinen.
Ja, de fyrfota alltså
Klausen har på sin Facebooksida gett uttryck för åsikten att ett uppspikat svinhuvud på dörren nog skulle kunna hålla muslimer borta och därmed var måttet rågat.

För visst kan man som Sverigedemokrat tala illa om muslimer, men att skända ett så ädelt djur som grisen genom att reducera det till farstuprydnad är minst sagt oförskämt då Sverigedemokraterna värnar om alla djur i vår herres hage.

Jag kan dock förstå grundtanken.
Här har vi alltså en man (nåja) som har ett stort bekymmer.
Han är rädd för muslimer, och bara tanken på nikab och wajib och jiaz samt alla andra obegripliga ord driver honom till sömnlöshet på nätterna.

Han reglar sina fönster och ser över sina lås men bär ändå inom sig en orolig känsla av att det smyger omkring muslimer utanför husknuten.
Därför funderar och funderar han, och till sist likt en Professor Baltazar finner han en lösning på sitt problem.

Naturligtvis skrämmer man bort muslimer med ett grishuvud uppspikat på dörren!
Det vet väl varenda människa att varje rätttrogen skyr grisar som självaste pesten?

Nattsömnen räddas och en numera före detta Sverigedemokrat kan slappna av och obekymrat drömma sina konspiratoriska drömmar allt medan traktens kråkor pickar rent runt grishuvudet och på så vis blir alla utom grisen lyckliga.

Inte ska väl en Sverigedemokrat nekas att få ha ett svinhuvud på dörren under sådana premisser?
Det är inte bara missunnsamt utan går också mot partiets stadgar som säger att alla skall få känna trygghet i sitt hem.

Frågan är nu vad muslimer och vi andra skall ha på våra dörrar för att hålla Sverigedemokrater borta?
Det kanske inte är ett problem än så länge men vem vet vad som händer i framtiden?
Eftersom de redan har en tendens att gå åt det sekteristiska hållet så står det väl inte på förrens de kommer två och två och ringer på dörren för att erbjuda sanningen och ljuset.

Som om det inte vore nog med Jehovas vittnen.
Där räcker det minsann inte med några grishuvuden.

SvD
DN
Dagen
GP

5 comments:

Anonymous said...

Ingen gris på din dörr- men förmodligen ganska många i mage och tarm.Var är grisens ädelhet när du tillåter djurplågeri för att få den på din tallrik?

Dessutom - såg du inte "Valstugereportaget?" Oro för västerlandets islamisering finns i alla partier.

Anonymous said...

Detta inlægg ær tydligen skrivit av någon som inte tycker om Sverigedemokrater, Jehovas vittnen och alla personer som ogillar andra av någon som helst anledning

Jag ær SD , Invandrad från Iran Læst Koranen, Æter svin, ingen religøs bindning Måste bli veldigt hatad av dig

Anonymous said...

Kommentar till inlägget av anonym från Iran: Sverige är fortfarande ett demokratiskt land där det råder religionsfrihet. Jag respekterar ditt val att lämna Islam, men som boende här bör du också respektera människor som gör andra val. Genom att läsa riksdagsmannen Kent Ekeroths blog står det klart för mig att SD inte står upp för de grundlagstadgade fri- och rättigheter som vi har i Sverige. Inom ramen för religionsfrihet ingår rättigheten att bygga lämpliga lokaler, t.ex. moskéer, för att hålla religiösa aktiviteter. Denna rättighet har Ekeroth vid flera tillfällen motsatt sig. Dessutom har Ekeroth vid flera tillfällen yttrat sig generaliserande om muslimer och framhållit enskilda brottslingars religiösa bakgrund på sin blogg. Hans retorik mot muslimer påminner ibland om Nazisternas retorik mot judar under trettiotalet. Håller du med Kent Ekeroth?

Erika said...

Tänk så lättkränkta Sverigedemokrater är ändå.
Allt jag skriver är att jag mycket väl kan förstå varför en del av er vill ha grishuvuden på era dörrar för att markera vilka ni är.

bafralis said...

Värsta förolämpningen mot grisen är ju ändå när de kallar Mr Vilks för en...senast var det "bombturken" som fick för tidig utlösning...;-) Oro för islamisering finns i de flesta EU-länder...befogat om man tänker efter, tycker jag då.