Thursday, February 10, 2011

Minns Bill moderater

Powered by FeedBurner

Det moderata propagandaministeriet har nu gått ut med en intern pålaga om att man skall använda den senaste tidens incidenter hos Sverigedemokraterna för att misskreditera partiet samtidigt som man gör sina egna förslag i datadirektivsdebatten aptitligare.

Således är moderaten Christer Hammarbergh som tillika är gruppledare i justitieutskottet på skojhumör när han meddelar att man inte ämnar låta Sverigedemokraterna förvandla Sverige till en bananrepublik på grund av att partiet bjäbbar emot i frågan.

Flera gånger vid intervjutillfället liksom smyger han in omdömen som på propagandavis enligt formulär 1:a rakt från Schlingmanns tankesmedja syftar till att skapa något löjeväckande över kombattanten.

Han framför saker som: "vi tolkar det som ett utspel för att försöka få bort uppmärksamheten på hur en del av deras ledamöter har betett sig" samtidigt som han gör sig putslustig genom att säga: "Man har några konstigheter om att allt ska lagras i Sverige. Med kännedom om hur Sverigedemokraterna resonerar ska man väl vara glad att de inte vill lägga ett yrkesförbud på telekomföretag som drivs av etniska minoriteter."

Så fortsätter Krister Hammarbergh genom att ännu en gång fastslå att förslaget från SD enbart är ett utspel för att minska turbulensen kring pinsamma incidenter som Sverigedemokraternas ledamöter varit inblandade i senaste tiden.

Med allvarsamma ordalag förtäljer han sedan att Sverige redan fällts i EU-domstolen för att inte ha infört direktivet och han betonar vilken himla massa pengar det kommer att kosta skattebetalarna i böter om moderaterna inte får som de vill.
Sedan har moderaterna mage att tala om utpressning!!

Vad Hammarbergh inte berättar är hur mycket direktivet faktiskt kommer att kosta skattebetalarna om det införs, det är nämligen du och jag som får stå för hela kalaset.
Dessutom får vi som en extra bonus  ge upp något så oskattbart som vår och våra barns integritet.
Inte heller det tycks vara något som är av större intresse för Hammarbergh.

Då talar han hellre om hur vissa Sverigedemokrater har betett sig privat inom hemmets väggar, där den största synden tycks ha varit att någon i berusat skick vält en tv.

Jag säger bara PER BILL!
Där handlade det om viktigare saker än en vält tv, men att dra upp den gamla historien för att smutskasta ett parti vore väl rätt barnsligt och populistiskt.

Eller hur Hammarbergh?

SvD




1 comment:

Anonymous said...

Låt dom lagra bäst fan dom vill ...:

http://www.i2p2.de/index.html